29. toukokuuta 2013

Sunnuntai kuvina

Lauantaina pikkusisko ratsasti Rocksun puolestani.


Sunnuntai kuvina :

Ensin käytiin hakemassa hevonen tarhasta + tässä kuvassa ollaan edustavia :D

Tykkään muuten ihan hirveästi tosta Tattinin takista. Käytiin ostamassa se Stable Fellowsista, joka sijaitsee Tuomarinkylän hevosopiston vieressä. Oli kyllä pieni ja soma kauppa (:

Sitten heppa sai syödä vihreää. Ollaan aloitettu se syöttäminen viidestä kymmeneen minuuttiin.

Kun olin harjannut Rocksun venyttelin sen porkkanoilla näin ^ ( tein myös saman toiselle puolelle samoin kuin ylimmäisessä )


Sitten otetaan heppa käytävälle valjastettavaksi

Laitetaan ensimmäiseksi pintelit joka jalkaan, satula selkään ja sitten suitset päähän





Ratsastuksessa aluski tein käynnissä väistöjä kumpaankin suuntaan. Heppa tuntui olevan pohkeen takana ja se yritti päästä pois ohjastuntumasta.
Kun siirryin kevyeen raiin taivuttelin heppaa kumpaankin suuntaan. Sain sen myötäämään todella hyvin ja venyttämään eteenalas. Tein myös ravista pysähdyksiä. Sain hepan kokoamaan takaata hyvin ja se liikkui hyvin eteenpäin ja oli rento.
 Siirryin laukkaan ja taivuttelin ympyröillä aluksi ja sitten tein kahdeksikolla laukanvaihtoja. Välillä heppa meinasi rynnätä eteenpäin ennen vaihtoa, joten käänsin sen samaan suuntaan uudestaan niin kauan, kun sain tehtyä vaihdon rauhallisesti ilman ryntäyksiä.
Kun aloin kävelemään loppukäyntejä taivas repesi. Sade tuli aivan yhtäkkiä jamentiin heppasen kanssa maneesiin kävelemään.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti