18. elokuuta 2013

Kisaviikonloppu 17.8 - 18.8

Oltiin kumpanakin päivänä estekisoissa. Lauantaina Santahaminassa ja sunnuntaina Sakun Tallilla. Menin molemmissa kisoissa 60cm ja 80cm.
Lauantaina 60 cm meni todella hyvin ensimmäisiksi kisoiksi Onnin kanssa. Heppa oli kuulolla ja tuntui hyvältä. En ratsastanut ollenkaan aikaa uusinnassa, vaan halusin tasasen ja puhtaan suorituksen. Ja se toteutui. Sijoitus oli 4/10. Eli oli juuri ensimmäinen ei sijoittunut !
Tästä pääset katsomaan 60cm radan.




 
Mulla onkin oma hevosenhoitaja (:
80cm ei mennytkään niin hyvin. Verkassa Onni kielsi kaksi kertaa, koska olin itse hirveässä takakenossa ja käsijarru päällä. No, rata lähti käyntiin hyvin. Kun tulimme 4 esteelle, joka oli tälläkin kertaa sarja, tapahtui jotain. En itse tiedä mitä tapahtui. Onni oli tulossa sarjalle hyvässä temmossa ja mullakin oli hyvä fiilis. Myötäsin käsillä ennen estettä ja tuntui, että heppa lähtisi hyppyyn, mutta ei sitten lähtenytkään vaan meni päin estettä. Olin mä vielä selässä siinä vaiheessa, mutta roikuin kaulassa kiinni. Heppa kun ei tykkää, että roikun kaulassa ja alkoi vängätä sillä kumpaankin suuntaan. Ja siitä sitten "päätinkin" tulla alas selästä. Kun sain hepan kiinni kentältä, sen mentyä katsomaan verkkaavia hevosia, ohjat olivat menneet poikki. No, ei voi mitään. Otti kyllä siinä kohtaa päähän ihan sikamaisesti, mutta ei sille voi enää mitään.
Tästä pääset katsomaan 80cm radan.



Tähän se matka jäi...
Sunnuntaina meni kummatkin luokat todella hyvin ja olen niihin super tyytyväinen ♥ 60cm päästiin taas puhtaasti läpi ja ratsastin uusinnassa vähän aikaa lauantaiselta radalta. Ensimmäiselle esteelle Onni tuli vähän unessa, koska siinä oli pitänyt seisoskella edellisen radan ajan ja heppa oli nukahtanut siinä ajassa. Mutta sain sen hyvään vireeseen koko loppu radan ajan. Lopulta sijoitus oli 10/22. Eli ihan hyvä siihen nähden, että luokassa oli paljon poneja, jotka pääsevät paljon pienemmät tiet.
Tästä pääset katsomaan 60 cm radan.







80cm päästiin maaliin asti ! Se oli tällä kertaa se pääasia. Pudotuksilla ei ollut mitään merkitystä, vain päästä maaliin asti kunnialla. Yksi puomi otettiin mukaan uusinnassa, tietenkin se ensimmäinen uusinnan este. Mutta muuten rata oli todella hyvä, heppa oli pirteä ja kuski ei pidätellyt. Ja tässä sijoitus ?/33
Tästä pääset katsomaan 80cm radan.

Pikkusisko oli hyppäämässä 40cm ensimmäisissä Rocksun kanssa yhteisissä estekisoissa. Ite olin kattomassa radan Onnin selästä kentän toisella puolella ja melkein koko Rocksun radan ajan Onni tsemppasi Rocksua huudellen sille (:

Hypytettiin Pipsaa joku päivä kotona ja este oli loppujen lopuksi tälläinen :



2 kommenttia:

  1. Ei ei ei EI ikinä mustaa huppua valkoisen huovan kanssa! Mun pitää pitää sulle luento kisavarusteitasta ens kerralla kun nähään :D mut hyvin meni, oon mäki tippunu kisois joskus kauan sitten...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli siinä hupussa valkosta (: Ja meillä ei ollut muuta huppua + musta ne sopi yhteen hyvin :D

      Poista