9. huhtikuuta 2016

Hyvää kuuluu, kiitos kysymästä!


Kaikkea mukavaa on tapahtunut tässä lähiaikoina. Kävin Tampereen heppamessuilla molempina päivinä eli lauantaina ja sunnuntaina sekä suureksi yllätykseksi selvisin sieltä kotiin viemisinä vain Freejumpin huopa.

Rocksukin on ilahduttanut mua olemalla todella hyvä ratsastaa. Sen ratsastettavuus sekä sekä kunto ovat parantuneet lyhyessä ajassa huimasti. Pystyn vaikuttamaan siihen paljon paremmin nykyään. Rocksu myös jaksaa paremmin kantaa itseään, joka helpottaa sen ratsastamista.

Käväistiin Rocksun kanssa kauden ekoissa koulukisoiisa Keravalla muutama viikonloppu takaperin. Menin perusvarmat luokat Helppo C ja Helppo B. Kummatkin radat menivät oikein mallikkaasti. Helpossa C:ssä kaikki meni nappiin ja saatiin tulokseksi 69,545% ja oltiin tällä tuloksella 3. sijalla, vain pisteen päässä voittajasta. Helppo B:kin meni hyvin, Rocksu olisi saanut olla tasaisempi sekä liikkua hieman paremmin. Ei ollut mikään katastrofi rata kuitenkaan! Saatiin 57,600%. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia koulukisoja joissa aion jatkaa B:n hinkaamista jotta saan sen tasaisesti kuuteenkymmeneen prosenttiin. Sen jälkeen aion aloitella Helpon A:n ohjelmien treenausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti