4. kesäkuuta 2013

Pöly lentää ++ todella kuuma keli


Sunnuntaina menin taas ilman satulaa, kun oli niiiin hirveän kuuma keli. Ratsastuksessa ei olisi jaksanut tehdä yhtikäs mitään, olla vaan hepan selässä.




Ei sitten ollenkaan pölise ?

 
Ratsastuksessa vain ja ainoastaan taivuttelin hevosen, kun en jaksanut tehdä sen enempää töitä helteen takia. Rocksu oli ihan hiki märkä sen jälkeen, ihan kuin se olisi ollut oikein kunnon hikitreenissä.

Maanantain sileän tunti :

Aloitimme ravaamalla tempon muutoksia ja kulmia. Alussa tuntui, että Rocksu ei liiku ollenkaan eteenpäin. Kun sain tehtyä muutoksia, se tuntui paljon pirteämmältä. Kulmissa mun täytyi taivuttaa enemmän.
Siirryimme harjoitusraviin ja pääty-ympyrälle. Hetken aikaa siinä pyörittyämme teimme pientä väistätystä ulospäin. Väistössä mun pitäisi saada sisäjalkaa taaksepäin, ei siis pelkkää jalan taivuttamista taaksepäin vaan ihan koko jalka. Sekä pitäisi saada pidettyä ulkokäsi alempana ja istua tiiviimmin ja jämäkämmin alas. Ravaamisen jälkeen annoimme heppojen kävellä pitkin ohjin.
Siirryimme taas ympyrälle käynnissä ohjien keräämisen jälkeen. Seuraavaksi tehtäväksemme saimme tehdä ravi - laukka- siirtymisiä. Sain laukannostot tehtyä todella hyvin. Heppa tuntui todella hyvältä. Laukasta raviin siirtymisissä meinasin lysähtää kasaan. Sain kuitenkin pidettyä itseni suorassa loppujen lopuksi.
Lopussa vielä harjoitusravissa otimme jalat pois jalustimista ja takaisin laittoa vauhdissa. Se onnistui ihan hyvin, jos ei lasketa että jalustinhihnat menivät ihan kierteille.


 


1 kommentti:

  1. Kiva postaus ja blogi :) ! Liityin :)

    kurkkaa mun blogi vielä, lillukanheppaelamaa.blogspot.com

    VastaaPoista