11. heinäkuuta 2013

Torstain estetunti

Torstain estetunti:

Aloitimme ravaamalla kolmen puomin yli kevyessä ravissa ympyrällä. Onni tuntui jotenkin hirmuisen laiskalta, mutta rupesi ravaamaan eteenpäin reippaammin, kun oltiin tultu puomeja muutaman kerran.
Seuraavaksi tulimme ympyrällä ristikkoa ja puomia. Mun piti saada laukkaa terävämmäksi ja taituttua lonkasta ja pohjetta edemmäs. Oli alussa hirmu vaikeaa, mutta asento alkoi tuntua omalta (: Onni meinasi puskea ulkopohjetta vasten, joten ympyrä ei näyttänyt ensimmäisillä kierroksilla ympyrältä.
Sitten tulimme ristikko - 7/8 askelta - okseri ja kaarre oikealle. Ensimmäsellä kerralla, kun tulin ristikolta okserille laukka oli kuollut ja katse oli jossain maanrajassa, joten heppa tiputti puomin ja tie okserin jälkeen ei ollut mikään parhain mahdollinen... Mutta kun käytin katsetta ja en antanut laukan kuolla, hypyt parani ja tiet parani.
Pysty - askel - okseri sarja oli seuraava tehtävä. Ensimmäisellä kerralla laukka oli kuollutta ja jalat hyppyjen aikana nälkäkuopissa asti. No, uusi yritys. Laukka oli kyllä parempaa ja sitten tulee se mutta. Mutta jalat taas nälkäkuopissa... Kolmannella kerralla ne pysyivät paremmin edessä ja pääsin hyppyyn paremmin mukaan.
Siiten tulimme radan johon kuului: sarja, vesimatto, ristikko - 7/8 askelta - okseri. Sain kaikkien esteiden ajan pidettyä jalat edessä. Tässä teille kooste :




Kun veimme hepat laitsalle, olin odottanut jotain vähän iloisempaa. Mutta ne vaan käveli pois, höh. Tässä teille video siitä :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti