22. syyskuuta 2013

PHR 22.9.2013

 Olimme siis tänään Poni Haassa estekisoissa hyppäämässä 70 cm luokan arvosteluna 367.1. Pikkusisko hyppäsi samoissa kisoissa Rocksun kanssa 50cm luokan taitoarvostelulla.
 Lämmittelin Onnia jo hyvissä ajoin ennen luokkani alkua. Heppa tuntui alusta asti todella reippaalle ja hyvälle (:
 Taivuttelin Onnia kumpaankin suuntaan kaikissa askellajeissa. Hetken aikaa siinä lämmiteltyäni isi toi kentälle ensin yhden puomin, jota menin kahdeksikolla laukassa ajatuksena saada hyviä etäisyyksiä puomille sekä saada itseni ylös sieltä penkistä ja oma ulkojalka oikeaan paikkaan.
 Annoin sen jälkeen hetkeksi pitkät ohjat ja sillä välin isi toi kentälle toisen puomin niin, että ne olivat ympyrällä. Keräsin siinä sitten ohjat ja siirryin laukassa ympyrälle ensin vasemmassa kierroksessa ja sen jälkeen oikeassa. Ympyrästä ei meinannut tulla ympyrää vaan soikio sekä toiselle puomille ei meinannut tulla millään hyvää lähestymistä vaan heppa meinasi jäädä liian kauas puomista tai sitten taas päinvastaisesti tulla liian lähelle.
 Oma verkkaryhmä oli luokassa viimeisenä ja lähtönumero oli 11. Rata oli suhteellisen tekninen, muttei mahdoton. Moni este oli tapissa.
 Verkassa tein sellaisen nopean ja herättelevän verkan, koska olin jo aiemmin verkannut kunnolla. Otin kumpaankin suuntaan vain pari hyppyä ja annoin sitten olla. Onnia joutui pidättelemään, siis PIDÄTTELEMÄÄN ! Oikeasti, se oli niin innoissaan :D
 Rata meni mielestäni hyvin. Esteelle 8 hevonen meinasi mennä ohi ja uusinnan viimeiselle esteelle eli esteelle 12 Onni tuli lähelle ja meinasi kieltää, mutta kun pidin vain pohkeet kiinni niin yli se puhtaasti hyppäsi. Sain myös pidettä itseni irti penkistä ja annoin hevosen tehdä oman osansa, enkä mennyt sotkemaan sen asioita.
Tästä pääset katsomaan radan !


Ei menty yhtään reunaan, ei...
Kyllä se kääntyy !


 Aluksi olimme sijalla 3, mutta yhden ratsukon mentyä ohi sijoitus oli 4, mutta ruusuke siitä irtosi !

Aina niin edustavana (:
Seuraavat kisat pitäisi olla Tuomarinkylässä 28.9. Katsotaan hyppäänkö siellä 60-70cm ja 80cm vai 80cm ja 90cm.

4 kommenttia:

  1. Epää mä jouduin keskeyttämään ja sä vaan haet noita ruusukkeita aina! D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai aina haen vai ? Kyl säki niitä haet sitte ku pääset kisaa enemmä (;

      Poista
  2. Upeeta Iida, mut miten eilen meniiii??!?!?!?!?

    VastaaPoista