29. syyskuuta 2013

TKR 28.9.2013

  Aamulla ennen kisoja kävin koulussa parin oppitunnin ajan, mutta ennen viimeistä tuntia oli pakko lähteä kotiin, hups, ja kisoihin. Hyppäsin Tuomarinkylässä 60-70cm ja 80cm.  Lähdettiin matkaan vain yhdellä hevosella eli Rocksu sai jäädä tallille.
Kisoista ei irronnut ruusuketta kummassakaan luokassa, mutta kokemusta sen sijaan.
  60-70cm Onni oli verkassa todella hyvä. Tein sillä lyhyen verkan niin että sain hepan vain hyväksi ratsastaa ja hyvät hypyt, koska perjantaina oli ollut estetunti. Silloin Onni oli ollut niin hyvä, ettei se ole ollut ikinä niin hyvä Päästiin samalla hyppäämään lopulta noin 100cm rataa.
  Radalla en saanut heppaa eteenpäin, mutta puhtaalla suorituksella päästiin. Hypyt eivät olleet laadukkaita, heppa tuli milloin juuren ja milloin lähti kaukaa, mutta kunnialla selvittiin maaliin asti. Sijoitusta ei irronnut tästä luokasta ajan takia, mutta se ei haitannut.
Tästä pääset katsomaan 60-70cm radan.




Miten ne jalat menikään ?




Oon ylpeä mun jalasta ♥




  80cm verkkasin taas nopeasti ja otin muutaman hypyn. Meinasi verkassa tulla kolari pystyn jälkeen, kun joku älypää ei osannut varoa vaan tuli melkein Onnin kylkeen.
  Radalla hepalla meni vähän kovaa. Pidätteet ei menneet läpi, joten radalla sitten yritin rauhoitella sitä pelkästään äänellä, mutta annoin Onnin kuitenkin edetä. Hypyt eivät olleet tässäkään mitään hyviä, tuli juureen ja lähti liian kaukaa. Kerran itseltäni pääsi myös kunnon voimasana, oho. Siinä sitten vain toivoin ettei tuomari olisi sitä kuullut, sen verran lähellä oltiin sitä päätyä.
 Puhdas tästäkin tuli, vaikka pari puomia kolahtikin.
Tästä pääset katsomaan 80cm radan.







Missä tuntuma suuhun ?

Otettiin ulkona muutama yhteiskuva, mutta...
... näytän itse ihan kaulattomalta kaikissa kuvissa!
Huomattiin siinä myös iso lintuaura:

Oltiin takaisin tallilla vasta kello 20 aikaan eli oli pitkä kisapäivä.
 
Sitten vielä pienoisesti perjantaista.
 Onni oli todella hyvä. Heppa pyrki eteenpäin ja hypyt oli hyviä. Lopuksi rata nousi sitten johonkin metriin. Yhdelle okserille hyppy kiersi aika paljon, mutta puhtaasti mentiin yli. Samoin pystylle tultiin lähelle. Kerran mentiin ohi, koska oltiin lähdetty kiemurtelemaan ennen okseria pienen muistikatsoksen takia, ruma sana siinäkin pääsi ja meinattiin mennä Tepon päälle , hupsis upsis. Muuten tykkäsin radasta suunnattomasti ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti