6. lokakuuta 2013

Perjantain estetreeni 4.10. ja pieni visa


Perjantaina meillä oli estetunti. Sen piti alkaa vasta klo 17.45, mutta tunti alkoikin aikasemmin. Koko tunnin aiheena oli pitkä myötäys.





Pääseekö tästä puomista nyt yli ?
Eli aloitimme harjoittelemaan ylemmissä kuvissa näkyvällä puomilla. Minun piti lyhentää jalustimia reiällä, kun ne olivat liian pitkät. Se oli hankalaa, mutta lopuksi onnistui ihan hyvin. Harjoituksen tarkoitus oli painaa hevosen kaulaa alemmas käsillä, siitä oli Onnipoika aika ihmeissään. Tämä siis oli ihan liioiteltu asento.Teimme myös samaa laukassa ennen hyppäämistä.
 Aloimme hyppäämään suoralla : ristikko - askel - ristikko - kolme askelta - ristikko.
Se lähti käyntiin jotenkuten, meinasi kiihdytellä vaarallisesti ja kädet eivät olleet siellä missä niiden pitäisi. Jalat oli aika maitohapoilla alkuverryttelyn jälkeen, joten sekin hankaloitti ylhäällä pysymistä. Sainkuin sainkin lopuksi tehtyä tehtävän oikein.
 Jatkoimme hyppäämällä ensin pystyn ja sitten okserin kahdeksikkona kahteen kertaan peräkkäin. Sain pidettyä katseen ylhäällä ja kädet edessä, mutta kahta askelta ennen hyppyä heilahdin oikealle. Se on ollut ongelmana, koska en itse huomaa sitä ollenkaan.
 "Rata" muuttui hiukan eli kahdeksikko tultiin kerran. Okserin jälkeen käännyttiin oikealle ja tultiin pysty- askel - okseri ja siitä suoralla pysty. Heilahtamiseni pääsi kunnolla esille, kun piti tulla viimeinen pysty. Eli heilahdin melkein satulasta alas kerran.  Sitä lähdettiin korjaamaan sillä, että nojaan ennen estettä vasemmalle. Ensimmäisellä esteellä ei oikein onnistunut, mutta sain kuitenkin pikkuhiljaa korjattua ongelmaa.



Näin lopuksi vielä pienoinen visa!
Montako hevosta alla olevassa kuvassa on ?
 
 

Tässä teille vastaus :
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti