26. lokakuuta 2013

HIHS 17.10 ja 20.10 -13 sekä uusi ulkoasu!

Ihan ensimmäiseksi, iso kiitos Tiialle! Hän uudisti koko ulkoasun ja bannerin uuteen uskoon! Mitä pidätte? Mielipiteitä kommenttiboksiin.

Olimme kahtena päivänä HIHS:ssä, 17.10 ja 20.10. Hepoilla oli vapaata torstaina, kun olimme Hartwall Areenalla kokopäivän.

TORSTAI

Olimme Hartwallilla jo yhdeksän aikoihin, koska tuttujamme hyppäsi Amateur Tourissa. Katsoimme luokat ja lähdimme kiertelemään expoa. Expo oli aika samanlainen kuin viime vuonnakin. Löytyi sieltä kylläkin muutamia kivoja ostoksia.
Luokat oli jännittäviä ja ratsastajat taitavia.



 















Torstain ostokset:
Equilinen flättäri, Reunos Oy

Alex's Boots saappaat

Pikeur Softsell, Manski


SUNNUNTAI

Menimme katsomaan sunnuntain päänäytöstä eli Longiness FEI World Cup- näytöstä. Emme katselleet kouluratsastuksia siinä, mutta kouluratsastuksen Knock-Outin viimeisen, Stella Hagelstamin ja Mikaela Lindhin osuuden, katsoimme. Käytävillä oli ihanan hiljaista näytösten aikana, me ja muutama muu ihminen. Saimme katsella rauhassa expon läpi.






Longiness FEI World Cup oli parasta mitä siellä oli tällä viikolla. Sain nähdä maailman huiput ihan läheltä ja päästä ihastelemaan heidän hevosiaan - ja tietysti ratsastusta.
Kisa oli todella jännittävä. Totostakaan ei tälläkään kertaa tullut voittoa, mutta ei se haitannut ollenkaan. Tai no vähäsen.


 







Balloon oli todella nätti hevonen!



Ostin sunnuntaina vielä muutaman tavaran itselleni. Ja unohdinkin mainita tärkeimmän: Sain nimmarit Elmo Jankarilta, Sanna Siltakorvelta ja Anna-Julia Kontiolta! Kuinka  onnellinen olinkaan sen jälkeen! Kun sain Juulilta nimmarin, mua haastateltiin samalla nelosen uutisiin. Video löytyykin nelosen sivuilta Juulista kertovasta jutusta. Tästä pääset näkemään videon.Kyllä nolotti aika paljon siinä. Mulla on keltainen huppari päällä videossa.

Sunnuntain ostokset:

Kingsland fleecepanta
Spooks toppaliivi, Porin Riding Sport

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti