6. marraskuuta 2013

PHR 3.11.2013

Sunnuntaina kävimme taas pitkästä aikaa hyppäämässä kisoissa. Luokkina tällä kertaa 60-70cm ja 80-90cm. Onneksi olin pienemmässä luokassa viimeisessä verryttelyryhmässä, joten hepat saivat syödä jonkun aikaa traikussa aamuheiniään. 60-70cm verryttelyssä heppa oli jokseenkin villi. Sain kuitenkin ihan hyväksi hepan. Esteille Onni lähti vähän kiihdyttelemään.
 Radalla heppa oli villi. Se vei, vaikka tein ihan kokoajan pidätteitä. Jouduin sitten 4 esteen jälkeen ottamaan seis, kun se ei kuunnellut enää mitään. Sen jälkeen tein voltin ja matka jatkui sitten 5 esteelle. Muuten rata meni puhtaasti, mutta oma ratsastus ei ollut kaunista katsottavaa, koska itsellä oli omaa jännitystä mukana. Olin hypyistä jäljessä ja alastuloissa olin satulassa. Löytyi sieltä muutama ihan hyvä hyppykin. Muuten heppa oli ihan kiva. Rata itsessään oli tekninen ja kaarteet vaati huolellista ratsastusta, jotta seuraavalle esteelle pääsi ratsastamaan oikein. Sitä rataa ette kuitenkaan pääse katsomaan, koska ratsastukseni oli sen verran hirveää.
80-90cm verkassa Onni otti sävärit puomin kolahduksesta ja alkoi pyörimään paikallaan hullunlailla. Huusin siinä lähellä olleille ihmisille, että varokaa ja yritin ratsastaa heppaa eteenpäin, mutta mitään vaikutusta siihen ei ollut, vauhti vaan lisääntyi. Pyöriminen loppui vasta kun äiti karjaisi hepalle. Onni otti toiset sävärit, kun tuomari päästi mittanauhan sisään ja siitä kuului pieni ääni. Ne ei olleet niin pahat sävärit. Muuten heppa oli ihan kiva, hyppäsi hyvin.
 Radalla Onni oli tosi kiva, vähän kiihdytteli esteille. Pääsin paremmin mukaan hyppyihin ja sain koko perusradan puhtaasti ja pääsin uusintaan. Uusinta meni hyvin toka vikalle esteelle tuli kielto, kun unohdin pohkeet mukaan. No, seuraavalla yrityksellä yli ja loppu puhtaasti. Rata meni mielestäni hyvin ensimmäiseksi tuon korkuiseksi radaksi. Melkein jokainen este oli 90cm, mutta niissä ei ollut mitään ongelmaa.
Tästä pääset katsomaan 80-90cm radan.
 Beda meni ekan 60-70cm luokkansa hylyllä, kun Rocksu kielsi ulos, mutta 40cm taitoarvostelussa he olivat 2. sijalla.
 KUVIA ON TULOSSA KUNHAN KERKEÄN LAITTAA NE TÄNNE!

2 kommenttia: