30. heinäkuuta 2014

Jokera 26.7.2014 & Viron reissu 27.7-28.7.2014

Olin tosiaan Rake-tallilla Jokelassa hyppäämässä pelkän 90cm luokan viime viikon lauantaina. Oli todella kuuma sää, mutta Onni oli yllättävän pirteä! Olin luokassa 3 lähtijä, joten verkkasin hepan jo ennen rataan tutustumista. Onni oli sileällä tosi kiva ratsastaa, mutta verkka hypyissä ratsastin liikaa kädellä pidättäen. Kuitenkin sain sitten muutaman hyvän hypyn joissa mulla oli rennompi käsi. Kun tulin verkasta isi pyyhki hepan kostealla pyyhkeellä.
5.este
Rata oli aika simppeli, sillä siinä oli paljon pitkiä siirtymisiä eikä yhtäkään suhteutettua etäisyyttä tai sarjaa. Ajattelin siinä että ratsastan vain rauhallisesti ja rennolla kädellä sekä antaa hevosen mennä eikä pidätellä sitä. Oli vähän outoa olla lähtölistojen alkupäässä, kun yleensä olen lähtölistoissa viimeisimpiä lähtijöitä!
1.este

2.este

4. ja 10.este. Kummassakin hypyssä lähdettiin ihan jumalattoman kaukaa! Onneksi en jäänyt kummassakaan hypyssä suuhun kiinni, vaan pääsin mukaan hyppyyn!
Kun pääsin radalle kävelin hetken ennen kuin tervehdin tuomaria. Saatuani lähtömerkin tein voltin, hengitin syvään ja nostin laukan. Perusrata meni puhtaasti, mutta uusinnassa tuli yksi kielto, joka oli ihan mun oma vika.
9.este, se jolle kiellettiin

Multa loppui usko ennen estettä ja käänsin sitten sivuun. Kuitenkin toisella kerralla yli. Loppurata meni puhtaasti ja tuloksena oli uusinnasta 7 virhepistettä, joista neljä kiellosta ja kolme aikavirhettä.
Tästä pääset katsomaan 90cm radan.
11.este
Seuraavana päivänä lähdimme laivalla Tallinnaan, jossa olimme äidin ja Bedan kanssa yhden yön hotellissa. Tallinnassa kävelimme suurimmaksi osaksi vanhassa kaupungissa ja kävimme muutamassa kaupassa. Reissu oli todella kiva!




Taisi olla oikein hauskaa tai jotain, haha!


Käytiin maanantaina syömässä Leib Resto & Aeb nimisessä ravintolassa. Sen miljöö oli todella kaunis!




 

Maanantaina oli aika kuumaa...!

Leib Resto & Aebista


Kun tultiin takaisin Suomeen, oli tosi nätti taivas!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti