14. huhtikuuta 2013

Tallitalkoita ja vähän erilainen postaus

Tämä viikonloppu on omistettu ihan vain tallilla pidettäville talkoille (:

Lauantai :
Hain kuitenkin Rocksun ensiksi sisälle kaatosateesta, josta kipitti todella mielellään perässäni sisälle. Heppa oli tunkenut korvansa hupun sisälle, jotta ne eivät kastuisi (: Unohdin vain ottaa kuvan siitä :\ Ratsastin reippaasti hepan pehmeäksi ja pyöreäksi ja sitten se pääsikin takaisin ulos ja päiväheinille.
Putsasin hepan ruokakupin, juomakupin, oven ulkopuolelta ja sisäpuolelta, kalterit, "saarekkeen " päältä.
Kupit olivat TODELLA likaiset sekä ulkoa, että sisältä, vaikka olin niitä putsannut noin kuukausi sitten. Kupeissa oli paksu ruskea möhnäkerros, jonka loppujenlopuksi raaputimme irti puukolla, kun muulla se ei meinannut lähteä.  
Likaista vettä oli tuli todella paljon, kokoajan sai olla vaihtamassa vettä, koska se oli ihan ruskeaa.
Iskä siivosi heppojen ikkunat ulkoa ja Rocksun ikkunan vielä myös sisältä. Ikkunassa oli todella paksu töhnäkerros, ties milloin viimeksi pesty ne ... Iskä imuroi vielä ikkunan ja kalterien välistä linnunkakakat ja töhnät pois.

Sunnuntai :
Tänään me putsattiin sellaiset metallihärpäkkeet karsinan perältä ja satulahuoneessa ollut kauhea naulakko lensi roskiin ja tilalle laitettiin vaatetanko ja henkareita. Loimet, huovat viikattiin siististi hyllyyn.
Käytävän reunoilta imuroitiin sinne jääneet roskat.
Pikkusisko ratsasti hepan minun valvovan silmän alla,hihihi (: Rocksu katseli mua kokoajan anovasti ' voitko sä sanoa tolle, että ei enää ratsasta mulla vaan päästää mut tarhaan ! ' :D



 


 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti