28. huhtikuuta 2013

Tuli hännän alla

Lauantaina päästiin sitten toista kertaa ratsastamaan ulkona, nyt vaan ei tuullut ja ulkona oli muitakin. Silloin kaikki on paremmin (:
Taivuttelin heppaa kumpaankin suuntaan. Rocksupocksu tuntui siltä kuin me ei liikuttaisi ollenkaan eteenpäin, madeltaisiin vaan paikallaan. Kun sain takajalat alle käynnissä, siirryin kevyeen raviin.
Ihme ja kumma, keventäminen ei ollutkaan niin vaikeaa nilkkani kanssa kuin olin kuvitellut. Kunhan laitoin vain tarpeeksi paljon painoa vasemmalle jalalle (: Tuntui, että se oikea kantapää oli niin ylhäällä, melkein taivasta kohti. Huhuh.
Laukassa Rocksu oli jo todella hyvin avuilla, mutta takajalkojen työskentely oli sitäsuntätä.
Sain hepan myötäämään niskasta ja kantamaan vähän itseään.
Kun oli laukannut kumpaankin suuntaan ja heponen oli kävellyt hetkisen pitkin ohjin, kokosin hepan käynnissä. Äkkiä Rocksu vaan ryntäsi eteenpäin kuin tuli hännän alla. Syyksi varmaan oli takaa tullut Vera - poni, joka vähän päästeli kovaa. Jotenka annoin Rocksunkin mennä lujaa vauhtia ponin perään. Parin " pienen " pukin jälkeen heppa suostui laukkaamaan ihan asiallisesti lujaa vauhtia.
Lopussa tein vielä K.N. Special ohjelman, sillä meillä olisi tarkoitus mennä yrittämään PHR:n juniori koulumestaruutta ensi viikon sunnuntaina. Toivotaan parasta (:

Tänään mentiin taas ulkona kun oli niin hyvä ilma, ei kuitenkaan mikään maailman lämpimin. No, se on vain pukeutumiskysymys (:
Koko ratsastuksen ajan tein vain K.N:n asioita, keskikäyntiä, lisättyä ravia...
Heppa tuntui pitkästä aikaa todella reippaalta, hyvä asia ?
Keskikäynnissä heponen meinasi alkaa kiirehtimään liikaa, vaikka pitäisi vähän pidentää askelta. Tein sitä lävistäjillä, ikään kuin kulmikkaalla ja suurella kahdeksikolla.
Lisätyssä ravissa en saanut heppaa pidentämään askeltaa, vain kiihdyttämään. En vaan osaa tehdä sitä harjoitusravissa, kun siinä alkaa pomputtamaan niin paljon ja yritän vain keskittyä istumaan satulassa. Kuinka vaikeaa ratsastus onkaan, huoh.
Laukassa tein suurella ympyrällä töitä, jotta saisin takajalat alle ja hepan myötäämään eteenalas. Se kun ollut tavoitteena viime vuonna ja tänä vuonna, saada heppa olemaan rento ja myötäämään niskasta, koska oma kätenikin on rauhoittunut paljon alusta.
Lopussa vielä kerran rata, sitten vielä keskiviikkona ja ensi lauantaina (:



2011. Perusratsastus oli...



2012. Nyt on vähän paremman näköistä. Asento on ♥, koska kevennän





Uusi taulu... ++ Rocksu halusi mukaan kuvaan (:
Onko se sittenkin linnsilude ?



ja tälläinen tarra ostettiin trailerin perään (: Kuvaa
meidän heppaa todella hyvin :D
Perjantaina oli MAAILMAN IHANIN PÄIVÄ, koska näin hänet. JUSTIN BIEBERIN ♥ Joo, siis olin kattomassa konserttia. Otti aluksi vähän päähän, kun Justinin osio alkoi 1 h 30 min myöhässä, mutta show oli niin mahtava, että paha mieli väistyi saman tien.


Vähän ihmisiäkö ?
Enkeli ♥
Sain jonkun naamakuvan ilman screeneä (:


Oli pakko ottaa muutama kuva screeneltä, muuten tuli
vain selkäkuvia (:
Mumut kuola valuu :D
 


Kuolaan ♥

1 kommentti: