25. joulukuuta 2013

Joulutoivotuksia ja -lahjoja

KIRJOITETTU 24.12!
Nyt kun täällä Etelässä ei ole lumesta tietoakaan, ei päästy jouluaattoratsastukselle pellolle vaan hölköteltiin maneesissa musiikin kera. Onni oli tosi kivan tuntuinen. Maneesissa oli monta ratsukkoa samaan aikaan, mutta kaikki mahtuivat hyvin, sillä sopu sijaa antaa, eikö niin
? Mentiin Onnin kanssa kevyemmin! Ratsastin paljon taivutuksia ja siirtymisiä sekä kokeilin muutaman ravipidennyksen. Sain sen jotenkuten onnistumaan, ainakin omasta mielestäni. En tiedä yhtään näkyikö ne ulospäin, mutta selkään ainakin tuntui.

Ainut jotenkin onnistunut kuva! Kaikki muut oli niin pahasti tärähtäneitä, ettei niitä voi oikein mitenkään pelastaa. Tämän sentään onneksi sain jotenkin pelastettua!



Yritettiin ottaa yhteiskuvaa, mutta...



... Rocksu ei ideasta tykännyt vaan lähti kävelemään paikalta



HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE IHANILLE LUKIJOILLENI SEKÄ KAIKILLE MUILLEKIN!
MERRY CHRISTMAS EVERYONE!

tässä näytän sentään edes vähän järkevältä! hyvä minä!!
KIRJOITETTU 25.12!
Joulu sujui mukavasti syödessä ja avatessa lahjoja. Lahjoja sain tänä vuonna mukavasti!
Lahjat olivat nämä: Iphone 4s ja siihen kolmet kuoret, yhteensä 6 leffalippua, rahaa, W-profilen rannekoru, jonkunlainen I love... Mango&Papaya vartalovoide ja samanlainen suihkusaippua (ei kuvassa). Sain myös villasukat, jotka on juuri nyt jaloissani, pitkävartiset sisätossut, Kingslandin huppari, jossa veden pitävä huppu ja olkapäät, Hollister huppari, jonkunlainen pitkähihainen, Abercombien pitkähihainen paita, pipo.
Nyt tuntuu, että sain ihan hirveän kasan lahjoja, mutta kaikki ovat tarpeellisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti