25. joulukuuta 2013

Blogi 1v!

Huomasin juuri, että blogi täytti jouluaattona vuoden! Kuinka oudolta tuntuukaan, että olen tätä kirjoitellut vuoden. Silloin ensimmäisissä postauksissa kirjoitin lähinnä omaksi huvikseni, sekä kirjoitustyyli oli aika tönkköä ja tylsää luettavaa, mutta se on parantunut, kai. Muutenkin vuoden aikana on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista takapakkia, iloista, jännittävää ja uutta. Aloitetaan kertaamaan ihan alkuvuodesta kuukausittain ja edetään tähän päivään asti!
Joulukuu 2012
Postauksia tuli vain yksi, sekin vain joulutoivotus.


Tammikuu 2013
Postauksia ei tullut yhtäkään, mutta silloin treenattiin ahkerasti Rocksun kanssa sileätä ja esteitä vaihtelevasti. Koulukisoissa käytiin, mutta muuten vain treenattiin.

Helmikuu 2013
Postauksia tuli vain kaksi, mutta enemmän kuin tammikuussa. Kuvia ei näissä kahdessa ollut kuin yksi yhteensä ja sekin oli jo 2012 kesällä otettu vanha kuva. Nyt kun lueskelin helmikuun postauskia, järkytyin. Kirjoitus oli ihan kauheaa, enkä nyt yllättynyt ollenkaan ettei silloin blogissa ollut kuin 1 lukija. Silloin käytiin yksissä kisoissa ja nekin olivat vain merkkisuoritukset. Silloin olin saanut Rocksua liikkumaan jo välillä oikeinpäin ja rentona.
 
Maaliskuu 2013
Postauksia tuli silloin viisi, oho. Maaliskuussa käytiin yksissä estekisoissa hyppäämässä 40cm ja 60cm. Silloin myös tuli 2 vuotta Rocksun kanssa täyteen! Silloinkin treenattiin ahkerasti. Lukijoita tuli lisää muutama muistaakseni. Silloin sain myös ensimmäisen bannerini blogiin. Kuvia ei vieläkään ollut melkein yhtään, jotain vanhoja vain.
 
Huhtikuu 2013
Postauksia tuli kuusi kappaletta! Silloin saatiin uusi taulu Rocksulle ja tarra traileriin. Kävin myös kiljumassa Justin Bieberin konsertissa, vieläkin olen niin onnellinen siitä! Onneksi sain liput, sillä harmittaisi jos en olisi sitä päässyt katsomaan. Tallilla järjestettiin siivoustalkoot yhtenä viikonloppuna. Tässä kuussa myös nyrjäytin nilkkani saman päivänä kun oli Justinin keikka. Kisoissa ei käyty, mutta treenattiin. Huhtikuussa oli ensimmäinen ulkona ratsastus talven jälkeen!
 
Toukokuu 2013
Postauksia tuli viisi. Käytiin Rocksun kanssa Håckan Wahlmanin valmennuksessa ja ilmestyi ensimmäinen postaus, jossa oli uusia kuvia! Koulukisoissa käytiin kerran ja onnistuttiin saamaan Poni-Haan ratsastajien Junioirikoulumestaruus kultaa! Postaukset oli aika sisällöttömiä ja tylsiä, mutta kirjoitus oli mennyt eteenpäin.
 
Kesäkuu 2013
Kesäloma alkoi, mutta silti postauksia tuli vain viisi. Kerkesimme Bedan ja Rocksun kanssa leireillä Ypäjällä ja meninkin pitkästä kesällä ilman satulaa Rocksulla. Samaan aikaan Onni laukkasi mukaan kuvioihin! Rocksu siirtyi Bedalle ja itse aloin treenaamaan Onnin kanssa. Kävin myös Rocksun kanssa yksissä estekisoissa.
 
Heinäkuu 2013
Postaus tahti ei kesäkuusta kiihtynyt vaan silloin tuli se sama viisi postausta. Silloin kesän aikana alkoi tulemaan yhä uudempia kuvia ja videoitakin tuli treeneistä. Kävimme Centered Riding-tunnilla, sekä kävin itse leireilemässä kansainvälisellä leirillä, jossa puhuttiin englantia. Treenattiin ja treenattiin Onnin kanssa. Kisoissa ei käyty. Katselemassa käytiin Sea Horse Week-tapahtumaa.
 
Elokuu 2013
Postauksia tuli säälittävästi vain kolme. Onnin kanssa käytiin ensimmäisissä estekisoissa, ensimmäinen tippuminen. Mökilläkin käytiin ja yksi niistä kolmesta postauksesta oli lifestyle postaus.
 
Syyskuu 2013
Postauksia tuli kuusi. Kaksissa kisoissa käytiin ja toisesta saatiin ensimmäinen yhteinen ruusuke! Hypättiin myös treeneissä pitkästä aikaa isompaa rataa, noin 100cm radan. Itsellä oli myös synttärit siinä kuussa. Syyskuussa oli myös Hevoset Stadikalla-tapahtuma, jossa oltiin kumpikin päivä. Kirjoitustyylini oli kehittynyt parempaan suuntaan sekä kuvia ja videoita ilmestyi. Håckan Wahlmanin kouluvalmennus Onnin kanssa oli myös tuolloin.
 
Lokakuu 2013
Postauksia ilmestyi neljä. HIHS:ssä oltiin kahtena päivänä. Lokakuussa oli myös tarkoitus mennä aluekatsastuksiin, mutta Onnipa alkoikin ontua, joten ne jäivät sitten välistä. Rocksu pääsi klipattavaksi ja ratsastin sitä sen katsastus viikonlopun. Silloin oli toinen Håckan Wahlmanin kouluvalmennus, johon menin Onnin kanssa
 
Marraskuu 2013
Postauksia ilmestyi kolme kappaletta. Kisoissa käytiin kahdesti, toisessa startattiin mun ja Onnin ensimmäinen yhteinen 80-90cm! Yksi niistä oli postaus mun ja Onni kehityksestä, voit lukea sen tästä. Ratsastin myös Rocksun kahdesti.
 
Joulukuu 2013
Postauksia on tullut nyt neljä, katsotaan lisääntyykö se. Kisoissa käytiin taas vain kahdesti. Tässä kuussa ilmestyi myös ensimmäinen erikoispostaus, voit lukea sen tästä. Kirjoitus on nyt nykyistä ja kyllä se vielä siitä kehittyy. Lukijoita on tällä hetkellä 35! Aivan upeaa, että teitä on näinkin paljon. Alku ei ollut kaunista, mutta kokoajan keitytään eteenpäin!
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti