22. maaliskuuta 2014

Estekisakauden avaus! LoR 22.3.2014

Olimme tänään kauden ensimmäisissä estekisoissa Lohjalla, Laakspohjan Kartanolla. Luokkina oli 60cm ja 80cm, kun kuitenkin oli ollut suht pitkä tauko edellisistä kisoista! Tällä kertaa päätavoitteena oli pysyä selässä ratojen aikana, ja se saatiin täytettyä! Pysyin kummassakin luokassa selässä, vaikka 80cm luokassa meinasin tulla yhdessä kohtaa alas, mutta onnistuin kuitenkin pysyä selässä. Reissussa oltiin vähän päälle 8 tuntia, mutta onneksi oli lämmintä ja aurinko paistoi! Muutenkin kisat oli tosi onnistuneet!
60cm arvostelu oli A.1.0 eli kaikki puhtaat saavat ruusukkeen. Ensimmäisellä radalla jännitti aika paljon, jonka huomasi videosta heti, kädet oli jäykät eikä joustavat. Kuitenkin rata oli mielestäni tasainen enkä lähtenyt tykittämään yhdellekään esteelle. Tuloksena oli puhdas rata ja punavalkoinen ruusuke!
Tästä pääset katsomaan 60cm radan!
80cm arvostelu oli 367.1 eli puhtaat radat jatkavat suoraan uusintaan jossa aika ja virhepisteet ratkaisevat. Olin tällä radalla rennompi itse, joten kätenikään eivät olleet enää niin jäykät. Rata oli aika kiva, mutta itse sotkin muutamat lähestymiset ja sen takia Onni joutui tulemaan lähelle tai jäämään kauas. Nelos esteelle tuli kilometrihyppy, joten itse lensin kaulalle ja meinasin tulla alas Onnin lähdettyä kääntymään nopeasti seuraavalle esteelle. Sain kuitenkin väännettyä itseni takaisin tasapainoon ennen vitos estettä. Sen jälkeen heppa oli taas kunnolla. Kutoselta seiskalle jouduin lyhentelemään ohjia, joten seiskalle tultiin lähelle. Kasi este oli muutettu sarjaksi. Sitä ennen Onni meinasi lähteä hyppimään sivuun joten runttasin sitä vasemmalla jalalla ja päästiin kuitenkin sarjalle ja puhtaasti yli. Sarjan jälkeen Onni oli taas aika kiihtynyt, joten ärähdin sille, mutta ysi este oli uusintaa niin sen jälkeen annoin sen mennä kympille. Yheltätoista kahelletoista tein suunniteltua pienemmän tien kun yhdelletoista heppa tuli sen verran hyvin että uskalsin kääntää aikaisemmin kahdelletoista. Se oli hyvä päätös sillä aika riitti seitsemänteen sijaan ja saatiin mukaan vihreä ruusuke! Ylpeämpi en voi olla itsestäni enkä Onnista! Se pelasti mut monesta paikkaa, jonne moni muu heppa olisi kieltänyt.
Tästä pääset katsomaan 80cm radan!




Sain myös uuden kypärän sen tiputun tilalle. Kyseessä on GPA Speed Air Stars. Malli on muuten sama kuin edellinen, mutta nyt kypärä on muuten musta paitsi että "ilmastointiverkot" ovat harmaat ja keskikappaleessa on vaaleanharmaita tähtiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti