30. maaliskuuta 2014

PHR 30.3.2014

Tällä kertaa ei mentykään estekisoihin vaan koulukisoihin! Onni sai letit päähän ja valkoiset pintelit jalkaan. Ratana oli pelkkä Helppo C:2 2000.  Rata meni kokonaisuudessaan hyvin, vaikka verkata en kerennytkään kuin noin 4 minuuttia. Verkka kun oli alkanut jo jonkin aikaa ennen kuin mentiin maneesiin, joten en kerennyt lämpässä kuin ravailla vasempaan kierrokseen. Onneksi rata aloitettiin sisäpuolelta niin kerkesin laukkailla ja ravailla siellä vähän lisää kummassakin kierroksessa kun tuomari kirjoitti edellisen arvostelua.
Rata alkoi suht hyvin, alkutervehdys meni vinoon Onnin ottaessa askeleen sivulle. Kummassakin kierroksessa raviympyrät pienehköt ja täyskaarrot kulmikkaat.

Peruutuksessa heppa peruutti vinoon ja vähän vastusteli kättä.

 Ravilisäykset tuli ihan hyvin, itse lähdin vähän "tikittämään" liikkeen edelle. Keskikäynti meni hyvin samoin laukannostot.
Laukkaympyrät oli sopivan kokoiset ja ensimmäinen laukka lävistäjä meni hyvin, mutta toisella Onni vaihtoi melkein heti laukan eikä suostunut vaihtamaan sitä takaisin.


Onni myös meinasi nostaa laukan, vaikka ei olisi pitänyt ja se ei meinannut siirtyä takaisin raviin. Kun sain sen raviin niin heppa ravasi kauheaa vauhtia. Kuitenkin loppupysähdys meni paremmin kuin alkutervehdyksessä.
Tuomarin yleiskommentissa luki " Melko tasaista ratsastusta, raamikas hevonen, jolla olisi valmiuksia jo B-tasolle" eli seuraavaksi sitten helppoa B:tä! Kokonaispisteet olivat 136,5 ja prosentit 62,045% sekä sijoituttiin kolmansiksi! Tästä sain ensimmäisen valkoisen ruusukkeeni!

1 kommentti: