6. maaliskuuta 2013

Husön estekisat ja treenailua hikihatussa

Käytiin Rocksun kanssa 3.3. Husön estekisoissa, joissa hyppäsi 40 cm ja 60 cm. Rocksu oli radoilla ihan super, paitsi että se oli hivenen vahva kädelle ja joutui välillä ottamaan turhankin kovaa saadakseen pidätteen läpi.

http://youtu.be/sGmlbEElH_0
40 cm ^^^^ 4 sija arvostelu 367.2

http://youtu.be/wXzJH4kOAsY
60 cm ^^^^^^ 11 sija arvostelu 367.1 ja tossa niistä laukanvaihdoista ei sitten puhuta (:


Maanantaina ei ollut tuntia, joten ratsastelin itsekseni. Rocksulla oli suuria keskittymisvaikeukisia, meinasi mennä maassa olevia puomeja päin kokoajan ja vastalaukkoista on edes turha mainita. Eli tein ympyrällä laukassa ja ravissa töitä, jotta saisin taipumaan ja lihakset auki. Vastalaukoissa vaihtoi kokoajan  ravilaukkasekoitussörsselin kautta oikeaan laukaan joten luovutin moooonenn kerran jälkeen kokonaan ja keskityin puomiympyrään.

Tiistaina tunnilla teimme kulmia puolikkaina etu- ja takaosakäännöksinä. Takaosakäännökset menivät huomattavasti paremmin kuin etuosakäännökset. Samaa tehtiin ravissa, mutta laukassa tehtiin pelkkinä takaosakäänöksinä. Rocksu oli todella rento, mutta oikeassa laukassa, joutui taas muistuttelemaan takajalkoja töiden tekemisestä ja ravissa, että pitää kulkea isoilla askelilla, eikä töpöttää (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti