17. maaliskuuta 2013

2 vuotta yhdessä ♥

Joo, siis siitä Poni Haan kisoista ei tullutkaan mitään, kun sinne vaihdettiin B:0 -> B:3 ja A:0 -> A:12, eli kummatkin oli pitkän radan ohjelmia ja mä kun en osaa niitä ollenkaan niin jätettiin kisat välistä. Meillä olisi tarkoitus mennä Poni Haan koulumestaruuksiin yrittämään junnumestaruutta, ratana K.N. Special.

12.3 tuli meillä täydet 2 vuotta yhdessä ♥

Tänään pyrähdettiin tallille suht aikaisin. Rocksu oli hetken aikaa kerennyt olla tarhassa ja minä, hyvin pahana ihmisenä, raahasin sen sisälle, vaikka ulkona olisikin ollut sen mielestä paljon kivempaa, kuin että telkesin sen sisälle maneesiin ja työntekoon.

Alotin taivuttelemalla Rocksua kahdeksikolla, niin että saisin sen rennoksi myötäämään eteenpäin ja kyljet auki. Heppa oli jo ihan alusta todella hyvä, joten siirrryin ravaamaan samalla kahdeksikolla taivuttaen sitä kumpaankin suuntaan. Kun Rocksu tuntui hyvältä niin annoin sen hetken pienen kävellä pitkin ohjin ennen kuin kokosin sen uudelleen ja aloin tehdä harjoitusravissa töitä, eli ravi - pysähdys - ravi - kolme askelta käyntiä - ravi - pysähdys - ... Tein kumpaankin kierrokseen muutaman kerran ennen kuin aloin työskentelemään sen kanssa laukassa. 
Taivuttelin ympyrällä laukassa ja tein muutaman laukanvaihdon kumpaankin suuntaan, jotka onnistuivat melkein täydellisesti (: Annoin taas hetken kävellä pitkin ohjin, kun ite kertasin miten K.N. Spessu mennään.
Radan aikana Rocksu liikkui todella rennosti ja hyvin eteenpäin, vaikka keskiravia harjoitusravissa ( jos ymmärrätte ), pitää vielä parannella suht paljon, etten pomppisi siellä niin paljoa.  Muuten rata meni todella hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti