30. maaliskuuta 2013

Täyttä laukkaa (:

Sori, että kirjoitan taas vasta tänään, mutta kone ei antanut ladata videota ja mun piti sitten lyhentää sitä jonkun verran alusta ja lopusta.

Eilen menin taas itsekseni. Aloitin taivuttelemalla Rocksua käynnissä vaihtelemalla suuntaa ja volteilla. Rocksu oli vähän hidas pohkeelle, joten sitä joutui herättelemään. Sain sen aika pian hereille ja käyttämään itseään, eli kantamaan ja liikumaan eteenpäin pirteästi, muttei hosuvasti.
Siirryin kevyeen raviin ja aloin uudestaan taivuttelemaan suurella kahdeksikolla. Takajalkoja joutui taas muistuttamaan, että töitä täytyy tehdä, eikä saa velttoilla. Heppa kantoi itseään yllättävän hyvin ja taipui kokoajan tasaisesti, eikä jännittynyt edes kun vaihtelin suuntaa ja vaihdoin taivutuksen suuntaa oikeaan tai vasempaan.
Istuin alas harjoitusraviin ja tein muutaman pysäytyksen ravista kummassakin kierroksessa, jotta saisin sitä kohdistamaan keskittymistään minuun, eikä siihen ihmeelliseen oveen, josta tulee valoa ja ääniä (:
Nostin laukan, tein muutaman ympyrän kummassakin suunnassa, ennenkuin tein suurella nelikaarisella kiemurauralla laukanvaihtoja. Melkein jokaisen meni nappiin, mutta välillä ne taas menivät sen pukkihyppyjen kautta tai ravi söhellyksen kautta :D
Ja lopuksi laukattiin täyttä laukkaa muutama kierros kumpaankin suuntaan ympäri maneesia (: Tässä teille näyte siitä :

http://www.youtube.com/watch?v=LM10VV3UhaQ
 
Torstaina estetunti meni kutakuinkin aivan penkin alle koska itselläni oli taas kamalia keskittymisvaikeuksia ja menin siinä samalla aivan lukkoon, taas kerran. En saanut edes onnistumaan yksinkertaista suoraa, hyppy - viisi askelta - hyppy - viisi askelta - hyppy. Olin kokoajan kiskomassa tai ratsastamassa eteenpäin ja sain viiden väliin kuusi askelta.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti