26. maaliskuuta 2013

Treenejä...

Anteeksi, että en ole taas kirjoittanut vähään aikaan, mutta mulla on ollut kokeita ja muuta...


Eilen oli taas sileän tunti:

Alotettiin tekemällä voltteja kevyessä ravissa kumpaankin suuntaan ja  Rocksu tuntui ehkä vähän laiskahkolta, mutta alkoi reipastumaan. Sitten suoristettiin ja alettiin tehdä tempon vaihtelua kevyessä ravissa edelleen. Kiinniottaminen oli todella hankalaa, koska Rocksun takajalat eivät meinanneet tehdä töitä ja joutui kokoajan pohkeella puristamaan ja maiskuttamaan, jotta saisin sen kulkemaan takajalat töitä tehden. Lisäämiset onnistuivat taas todella hyvin, heppa jopa pidensi askelta, siis PIDENSI! se oli uusi juttu(: :D
Sitten siirryttiin tekemään isoa ympyrää maneesin päädyssä harjoitusravissa. Väistätettiin takapäätä ulos asetuksen ollessa sisäänpäin. Mulle taas huudettiin siitä, että pitäisi saada se väistättävä jalka taaksepäin, mutta onnistui se hetkittäin vaikka tiukkaa teki (: Vaihdettiin suuntaa ja tehtiin samaa toisinpäin. Oikeassa kierroksessa mulla taas oli ongelmana suorana pysyminen, koska mä aina kallistun oikealle kulmissa ja kaarroksissa. Tähän suuntaan meni väistöt paremmin ja sain hepan myötäämään niskasta.
Hetki kävelyä pitkin ohjin ja tultiin taas samalle ympyrälle. Nostettiin laukka ja alettiin tehdä astetuksia ulos päin ja taivutuksia sisäänpäin vuorotellen puoliympyrää kumpaakin.
Sain siinä Rocksun työskentelemään takajaloilla niin hyvin, että heppa jopa laukkasi oikeasti, eikä vaan vetänyt takajalkoja mukanaan. Lopussa vielä ravattiin eteenalas tehden voltteja.
Tossa on jotain vanhaa videota viime vuoden Kiviharjun leiriltä (: Nauttikaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti